1. شرکت ها
یکشنبه, ۱۵ مهر ۱۴۰۳ ۰۹:۳۵
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 226226
برنامه افزایش سرمایه دو مرحله ای و 150 درصدی شرکت بیمه ای

برنامه افزایش سرمایه دو مرحله ای و 150 درصدی شرکت بیمه ای

شرکت بیمه زندگی خاورمیانه بابت افزایش حداقل سرمایه، برنامه افزایش سرمایه دو مرحله ای 150 درصدی در دستور کار دارد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت بیمه زندگی خاورمیانه از برنامه افزایش سرمایه دو مرحله ای 150 درصدی بابت افزایش حداقل سرمایه خبر داد و با توقف یک ساعته نماد روبرو شد.

بر اساس این گزارش، "بخاور" اعلام کرد: به استناد مصوبه 18 تیر هیات وزیران، حداقل سرمایه شرکت های بیمه زندگی 600 میلیارد تومان تعیین شده است. با عنایت به نامه 10 شهریور بیمه مرکزی مبنی بر افزایش حداقل سرمایه شرکت بیمه زندگی خاورمیانه به 600 میلیارد تومان، هیأت‌مدیره مصوب کرد در مهلت مقرر افزایش سرمایه شرکت صورت پذیرد.

بدین منظور مقرر شد سرمایه شرکت در مرحله اول از 240 به 400 میلیارد تومان و در مرحله دوم از 400 به 600 میلیارد تومان افزایش یابد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید