1. شرکت ها
سه شنبه, ۱۱ دی ۱۴۰۳ ۱۱:۱۱
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 228478
پتروشیمی بورسی درباره افزایش سرمایه 570 درصدی توضیح داد

پتروشیمی بورسی درباره افزایش سرمایه 570 درصدی توضیح داد

شرکت پتروشیمی خراسان درباره آخرین وضعیت افزایش سرمایه 570 درصدی از سود انباشته، دست به شفاف سازی زد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت پتروشیمی خراسان در خصوص آخرین وضعیت افزایش سرمایه 570 درصدی از محل سود انباشته، دست به شفاف سازی زد و با توقف یک ساعته نماد روبرو شد.

بر اساس این گزارش، "خراسان" در خصوص اعلام آخرین وضعیت افزایش سرمایه، اعلام کرد: پیرو تصویب افزایش سرمایه از محل سود انباشته به منظور بهبود ساختار سرمایه و سرمایه‌گذاری انجام شده در صنعت پتروشیمی از ۱۷۸.۹ میلیارد به 1.۲ هزار میلیارد تومان در هیات مدیره شرکت طبق صورتجلسه ۱۴ مهر مراتب بلافاصله در همان روز به استحضار سهامداران از طریق سامانه کدال رسانده شد.

گزارش توجیهی افزایش سرمایه به منظور بررسی و ارائه گزارش تقدیم سازمان حسابرسی( حسابرس و بازرس قانونی) شد. اکنون مراحل تهیه گزارش نهایی در حال انجام است و به محض نهایی شدن و صدور گزارش حسابرس مراتب بلافاصله اطلاع رسانی شده و اقدامات بعدی انجام خواهد شد.

پتروشیمی خراسان 14 مهر از پیشنهاد افزایش سرمایه 570 درصدی با هدف بهبود و اصلاح ساختار مالی و سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی خبر داده بود.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید