1. بورس ها
شنبه, ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ ۰۹:۴۹
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 230497
تقسیم سود 4 میلیونی سهام عدالت تکذیب شد/ احتمال توزیع تا پایان سال

تقسیم سود 4 میلیونی سهام عدالت تکذیب شد/ احتمال توزیع تا پایان سال

تعیین سود ۴ میلیونی سهام عدالت برای سال مالی 1402 تکذیب و اعلام شد احتمال توزیع مرحله اول سود تا پایان سال وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مهدی حاجی‌وند دستیار رئیس سازمان بورس، پرداخت سود 4 میلیونی تومانی برای سال مالی 1402 شرکت‌های سرمایه‌پذیر به سهامداران دارای ارزش سهام عدالت یک میلیون تومانی را تکذیب کرد و گفت: خبر مبنای محاسباتی درستی ندارد.

وی افزود: بسته به عملکرد شرکت‌های سرمایه‌پذیر در طول سال مالی و تصمیماتی که در مجمع سالانه می‌گیرند، سود تقسیمی سالانه آنها متفاوت است. به نظر می‌رسد سود سهام عدالت سال جاری مشابه سال گذشته باشد اما تا زمان دریافت کامل سود از شرکت‌های سرمایه‌پذیر نمی‌توان رقم دقیقی اعلام کرد.

حاجی وند ادامه داد: با توجه به پایان یافتن مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر تا کنون دو نوبت نامه‌نگاری با این شرکت‌ها انجام و درخواست شده اقدام به واریز سود سهام عدالت کنند. تلاش بر این است مرحله نخست توزیع سود مالی 1402 شرکت‌های سهام عدالت تا پایان سال صورت گیرد که البته تحقق این امر منوط به همکاری شرکت‌ها است.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید