1. بورس ها
دوشنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۴ ۱۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 233044
4 مشاور وزیر اقتصاد با سابقه حضور 2 نفر در دولت رئیسی و مخالف بورس!

4 مشاور وزیر اقتصاد با سابقه حضور 2 نفر در دولت رئیسی و مخالف بورس!

وزیر اقتصاد ۴ مشاور منصوب کرد که دو نفر از امضاکنندگان نامه منفی درباره بورس و دارای سابقه حضور در دولت رئیسی هستند!

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، علی مدنی زاده طی مدت کوتاه حضور در وزارت اقتصاد به دلیل اصرار به بازگشایی بدون برنامه و حمایت بورس بعداز جنگ 12 روزه با انتقادات زیادی از سوی فعالان بازار سرمایه مواجه شده تا یاد نامه منفی وی و 24 نفر درباره نقش بورس در تورم و نقدینگی، بیش از گذشته زنده شود! 

براساس این گزارش، وی در حالی تاکنون هیچ توضیحی درباره نامه تیر 99 نداده که 4 نفر شامل مهدی حیدری،‌ حسین جوشقانی، ایمان میرعمادی و علی روحانی را به عنوان مشاور منصوب کرد که حیدری و روحانی از امضاکنندگان آن نامه هستند!

علاوه بر این روحانی و حیدری در دولت رئیسی، معاون سیاست گذاری وزیر وقت اقتصاد یعنی احسان خاندوزی و مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه یعنی داود منظور بودند. جوشقانی و میرعمادی نیز از فارغ التحصیلان دانشگاه شریف و دانشیار دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف هستند!

این درحالی است که با توجه بی تجربه بودن مدنی زاده در بازار سرمایه و تکیه صرف وی به تئوری ها و نظریه ها، بهتر بود مشاوری هم برای بازار سرمایه منصوب می کرد!

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید