
درخواست ساماندهی بورس از وزیر و جلوگیری از سوخت سرمایه ها
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، خواستار ساماندهی وضعیت بورس از وزیر اقتصاد شد تا دارایی سهامداران سوخت نشود.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بیت اله عبدالهی در خصوص راهکار بهبود وضعیت بورس به خانه ملت، اعلام کرد: افرادی که دانش اقتصادی دارند باید عوامل دخیل را ارزیابی کنند. اگر مشکل مدیریتی وجود دارد تغییرات صورت گیرد و یا اگر لازم است منابع تزریق شود بانک مرکزی ورود داشته باشد.
وی افزود:کاهش شاخص بورس نارضایتی مردم را در پی دارد که پذیرفتنی نیست. سازمان بورس باید به نحوی عمل کند تا اعتماد سهامدارن را جلب کند. افزایش صف فروش به کاهش شاخص و وضعیت نامناسب بورس منجر می شود.
عبدالهی ادامه داد: انتظار می رود وزیر اقتصاد، وضعیت بازار سرمایه را سر و سامان دهد و از ابزارهای لازم برای ارتقا شاخص بورس بهره ببرد تا دارایی مردم سوخت نشود.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام





