1. سایر حوزه ها
پنجشنبه, ۲۴ مهر ۱۴۰۴ ۱۳:۵۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 235449
خروج از NPT در دستور کار نیست / لزوم تضمین آژانس

خروج از NPT در دستور کار نیست / لزوم تضمین آژانس

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: خروج از NPT در دستور کار نیست و به همین دلیل آژانس باید حفاظت از صنعت هسته‌ای ایران را تضمین کند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمد اسلامی در حاشیه نشست هیات دولت، گفت: خروج از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) در دستور کار دولت قرار ندارد و تصمیم‌ گیری در این زمینه بر عهده مراجع ذی‌ربط است.

وی افزود: مبنای تعامل با آژانس انرژی اتمی، قانون مصوب مجلس است. آژانس موظف است در چارچوب این قانون اقدام کند. همچنین باید حملات اسرائیل و آمریکا را محکوم کرده و تضمین دهد از صنعت هسته‌ای ایران حفاظت خواهد کرد.

اسلامی ادامه داد:  آژانس در تضمین حفاظت از اطلاعات مربوط به صنعت هسته‌ای هیچ اعلامیه‌ای صادر نکرده که متعهد باشد اطلاعات صنایع هسته‌ای ایران حفظ شود. بازرسان آژانس تنها دو دفعه و با هماهنگی شورای‌ عالی امنیت ملی برای بازرسی تأسیسات بوشهر و رآکتور تهران به ایران آمدند و این سرزمین را ترک کردند.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید