1. بورس ها
چهارشنبه, ۱۴ آبان ۱۴۰۴ ۱۳:۲۴
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 235987
وعده وزیر اقتصاد به کاهش کسری بودجه و ادامه اصلاحات بورس

وعده وزیر اقتصاد به کاهش کسری بودجه و ادامه اصلاحات بورس

وزیر اقتصاد از وعده کاهش کسری بودجه سال آینده و برنامه های اصلاحی برای تعمیق بورس و افزایش سهم از تامین مالی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، علی مدنی زاده در حالی طی دو روز اخیر شاخص کل با ریزش 62 هزار واحدی روبرو شده که در خصوص وضعیت بورس در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: روند بورس اکنون رو به رشد و مطلوب است و کماکان برنامه های اصلاحی برای تعمیق این بازار وجود دارد تا سهم آن از تامین مالی افزایش یابد و پس انداز مردم به عنوان گزینه انتخابی اول، وارد بورس شود.

وی افزود: میزان کسری بودجه سال آینده هنوز مشخص نیست و لایحه بودجه قطعی نشده است. بخشی از تورم احتمالی سال آینده، ناشی از سیاست‌های اقتصادی سال جاری مبنی بر شوک‌های متعدد اقتصادی، فضای جنگی و فضای پساجنگ و اسنپ‌بک است. دولت از سوی دیگر برنامه‌های مختلف کنترل تورم را در دست اجرا دارد.

مدنی زاده ادامه داد: دولت در تلاش است از طریق کنترل ناترازی بودجه و بانکی، فراهم کردن زمینه‌های رشد اقتصادی و کاهش اثر شوک‌ های اقتصادی، تورم را کاهش دهد. با کاهش کسری بودجه از محل کاهش هزینه‌های غیرضروری و خلق درآمدهای مختلف، بودجه سال آینده تورمی نخواهد بود.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید