
خطوط تولید دومین شرکت غذایی برای 3 هفته متوقف شد + دو دلیل
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، کارخانجات پنبه و دانه های روغنی خراسان و حاضر در بازار دوم معاملات فرابورس هم پس از شرکت صنعت غذایی کورش از توقف سه هفته ای خطوط تولید از 6 آذر به دو دلیل کاهش سطح موجودی مواد اولیه و عدم تعمیرات اساسی خبر داد و با توقف نماد روبرو شد.
بر اساس این گزارش، "غدانه" اعلام کرد: شرکت به دلیل کاهش سطح موجودی مواد اولیه در حوزه روغن کشی و عدم تعمیرات اساسی طی چند سال اخیر در بخش روغن کشی به منظور استفاده بهینه از ظرفیت تولید در سال مالی آینده، تعمیرات اساسی خط تولید روغن کشی را از 6 آذر به مدت سه هفته شروع کرده است. تاریخ شروع مجدد فعالیت اول دی ماه برآورد شده است.
عملیات خطوط تولید روغنهای بستهبندی و تولید پروتئین سویا یا بافتدار متوقف نشده و فروش محصولات تولیدی در حوزه روغن کشی نیز به همراه محصولات بستهبندی و پروتئین سویا همچنان طبق برنامه در حال انجام است. درآمد عملیاتی تا پایان آبان ماه بالغ بر ۲.۶ هزار میلیارد تومان بوده که سهم بخش روغن کشی( بخش متوقف شده) از درآمد ۲.۳ هزار میلیارد تومان است.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام







