
سهامداران عدالت منتظر اخبار خوش باشند/ نوع سهامداری و نمادهای استانی
عضو شورای عالی بورس وعده اخبار خوش به سهامداران عدالت درباره نوع سهامداری آنها و نمادهای استانی سهام عدالت داد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، معصومه آقاپور در خصوص آخرین جزئیات بسته مربوط به سهام عدالت به باشگاه خبرنگاران، گفت: پس از بررسیهای کارشناسی طی 6 ماه گذشته و با در نظر گرفتن نظرات دولت حدود ۴۰ جلسه تشکیل و در نهایت بسته نهایی و پیشنهادی شورای عالی بورس به هیات دولت تقدیم شد تا نظرات را اعلام کنند.
وی افزود: با هماهنگی دولت، شورای عالی بورس و سران سه قوه در رابطه با مراحل اجرای این بسته و شرایط، تصمیمهای مناسبی اتخاذ خواهد شد تا مردم منتفع شوند.
آقاپور ادامه داد: سهامداران عدالت منتظر اخبار خوش باشند. اتفافات مطلوبی در رابطه با نوع سهامداری آنها و نمادهای استانی سهام عدالت در پیش است. اخبار رسمی توسط وزیر اقتصاد به اطلاع مردم می رسد.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام










