1. بورس ها
شنبه, ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ ۱۰:۴۳
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 238403
بیشترین بازدهی هفتگی دو گروه از صندوق بورسی با 6 و 2.2 درصد

بیشترین بازدهی هفتگی دو گروه از صندوق بورسی با 6 و 2.2 درصد

طبق آمار سازمان بورس، صندوق های سرمایه گذاری انرژی و اهرمی، طی هفته دوم بهمن با بازدهی 6 و 2.2 درصدی در صدر قرار گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، طبق داده‌های مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس، بازده 6 ابزار سرمایه‌گذاری بورس در دومین هفته بهمن ماه مثبت بود.

بر اساس این گزارش، بازده موزون صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار مبتنی بر کالا(انرژی) به مثبت 6 درصد رسید تا سرمایه‌گذاران این صندوق‌ها بیشترین بازدهی نسبت به سایر ابزارهای سرمایه‌گذاری را کسب کنند.

صندوق‌های سرمایه‌گذاری اهرمی نیز در همین بازه زمانی با کسب بازدهی موزون مثبت 2.2 درصدی عنوان دومین ابزار سرمایه‌گذاری سودده بازار سرمایه را به خود اختصاص دادند. . بازده موزون بازار سهام نیز مثبت 1.43 درصد برآورد شد.

بازده موزون صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهامی، مختلط و درآمد ثابت هم به ترتیب مثبت 0.9، 0.8 و 0.5 درصد بود.

در این میان، بازده موزون 4 ابزار سرمایه‌گذاری بورس در کنار بازارهای ارز دیجیتال، سکه و بازار فیزیکی طلا منفی بود. ارز دیجیتال با بازده منفی 27.42 درصد عنوان زیان‌ده‌ترین ابزار سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید