1. سایر حوزه ها
یکشنبه, ۲۸ تیر ۱۴۰۵ ۱۰:۳۲
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 241168
مالکان فقط تا چهارشنبه فرصت تسلیم اظهارنامه مالیاتی دارند

مالکان فقط تا چهارشنبه فرصت تسلیم اظهارنامه مالیاتی دارند

سازمان مالیاتی به صاحبان املاک اجاره ای هشدار داد برای تسلیم اظهارنامه مالیات بر درآمد اجاره املاک فقط تا چهارشنبه این هفته 31 تیر فرصت دارند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سازمان امور مالیاتی، اعلام کرد: مالکان دارای درآمد اجاره باید تسلیم اظهارنامه مالیات بر درآمد اجاره املاک مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۴  را تا پایان روز چهارشنبه این هفته ۳۱ تیر ارائه کنند.

بر اساس این گزارش، مالکان مشمول موظفند در مهلت مقرر نسبت به ثبت و ارسال اظهارنامه مالیاتی اقدام کنند. در غیر این صورت، مشمول تبعات و جرایم قانونی ناشی از عدم تسلیم اظهارنامه خواهند شد.

از مؤدیان درخواست می شود با مراجعه به درگاه‌ های الکترونیکی این سازمان، اظهارنامه مالیات بر درآمد اجاره املاک را در مهلت تعیین‌ شده تکمیل و ارسال کنند تا تکالیف قانونی را به‌ موقع انجام دهند.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید