1. شرکت ها
سه شنبه, ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 241729
گزارش شرکت آماده عرضه اولیه از هزینه‌های مسئولیت اجتماعی

گزارش شرکت آماده عرضه اولیه از هزینه‌های مسئولیت اجتماعی

شرکت 5 هزار میلیارد تومانی و آماده عرضه اولیه سهام نیز درباره هزینه‌های مسئولیت اجتماعی سال مالی 1404 و 1405، گزارش داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت مهندسی فکور صنعت تهران با سرمایه 5 هزار میلیارد تومانی که در صف عرضه اولیه 15 درصدی در بازار دوم معاملات فرابورس ایستاده بعد از پالایشگاه تهران و بورس کالا در خصوص هزینه‌های مسئولیت اجتماعی در سال مالی 1404 و 1405، گزارش داد.

بر اساس این گزارش، "فکور" اعلام کرد: بودجه مسئولیت اجتماعی شرکت برای سال مالی 1404 بالغ بر 90 میلیارد تومان بوده که از این بودجه ، 72.4 میلیارد تومان به شرح پیوست مصرف شده است.

طبق تصمیمات مجمع سالانه، بودجه مسئولیت اجتماعی برای سال مالی منتهی به اسفند 1405 بالغ بر 100 میلیارد تومان تعیین شده که بر اساس تصمیمات هیئت مدیره و هزینه‌های پیش‌بینی شده از سرفصل‌های مربوطه استفاده خواهد شد.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید