1. شرکت ها
پنجشنبه, ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 242256
علت تاخیر ثبت افزایش سرمایه 23 درصدی "ونوین" اعلام شد

علت تاخیر ثبت افزایش سرمایه 23 درصدی "ونوین" اعلام شد

بانک اقتصاد نوین درباره علت تاخیر در ثبت افزایش سرمایه 23 درصدی از سود انباشته و اندوخته، توضیح داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بانک اقتصاد نوین که در مجمع فوق العاده ۳۰ تیر، افزایش سرمایه 23 درصدی از دو محل سود انباشته و اندوخته را به تصویب رساند در خصوص علت تاخیر در ثبت افزایش سرمایه، توضیح داد.

بر اساس این گزارش، "ونوین" با اشاره به نامه ۱۰ شهریور سازمان بورس با موضوع علت تاخیر در ثبت افزایش سرمایه، اعلام کرد: اقدامات لازم جهت ثبت افزایش سرمایه بانک بلافاصله پس از برگزاری مجمع فوق العاده ۳۰ تیر با ارسال درخواست در اول مرداد به اداره ثبت شرکت‌ ها صورت پذیرفت.

با توجه به لزوم اخذ مجوز بانک مرکزی در این خصوص، مجوز ثبت تصمیمات مجمع فوق العاده بانک از بابت افزایش سرمایه از دو محل سود انباشته و اندوخته از ۲۴.۳ به ۲۹.۸ هزار میلیارد تومان معادل ۲۳ درصد طی نامه ۳۱ مرداد از بانک مرکزی دریافت و در حال طی کردن سایر مراحل قانونی در اداره ثبت شرکت‌ها است. لذا بلافاصله پس از ثبت نهایی مراتب در اسرع وقت از طریق سامانه کدال اطلاع رسانی و افشا خواهد شد.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید