
رئیس نهاد مهم اقتصادی و حامی بورس بعد از 36 سال تغییر کرد
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بعد از گمانه زنی های چند روز گذشته و خبر رسمی دیروز، رئیس کارگروه بررسیهای اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب بعد از 36 سال تغییر کرد تا احسان خاندوزی وزیر سابق اقتصاد در دولت رئیسی جانشین علی آقامحمدی در این سمت مهم شود.
براساس این گزارش، امروز مراسم معارفه و تودیع این دو نفر برگزار شد تا دور جدیدی از حیات این نهاد شروع شود.
آقامحمدی از سال 57 سوابقی چون فعالیت در کمیته امداد همدان، فرماندهی قرارگاه نصر، نمایندگی سه دوره اول تا سوم مجلس نایب رئیس دوم کمیسیون امور برنامه و بودجه و عضویت در مجمع تشخصی مصحلت را دارد و از سال 1368 ، ریاست کارگروه بررسیهای اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب را به عهده داشت.
وی یکی از حامیان بازار سرمایه و بورس کالا بوده و اردیبهشت ۹۹ ضمن با رد انتقادات از آینده بورس، اعلام کرده بود مصیبتخوانهای بورس باید کنار بروند. زیرا ایام شادی مردم است. مردم به اظهارنظرهای منفی دربارهٔ آینده بورس توجه نکنند.
آقامحمدی تیر 1402 هم خواهان عدم دخالت در بورس کالا شده و گفته بود: اگر بورس کالا تنها به ابزار دولتی برای فروش کالاها تبدیل شود از اهداف در اقتصاد دور شده است. لذا بورس کالا باید براساس رسالت و اهداف و بدون دخالت های بیرونی، میزبان داد و ستد کالاهای مختلف باشد.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام









