
برنامه جدید دولت برای دو کالا و با قیمت های واقعی در بورس کالا
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،محمدعلی کمالی سروستانی مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی، افزایش قیمت ذرت و جوجه یکروزه را عامل گرانی گوشت مرغ در بازار دانست و به ایسنا گفت: با توزیع ذرت دولتی و افزایش جوجهریزی بازار گوشت مرغ طی ۲۰ روز آینده متعادل میشود.
وی اعلام کرد: طی یک ماه گذشته قیمت جوجه یک روزه با افزایش بیش از دو برابری از ۸۵۰ تومان به حدود هزار و ۸۰۰ تومان به ازای هر قطعه و قیمت ذرت نیز از کیلویی ۸۰۰ تومان به هزار و ۵۰ تومان افزایش یافته است.
دراین باره علیرضا ولی مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: به عنوان مسئول تنظیم بازار دام و طیور، ذرت از امروز یکشنبه به قیمت هر کیلو ۸۵۰ تومان با کیفیت بالا در بورس کالا عرضه می شود.بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته در صددیم تا روزانه ۱۰ هزار تن از این محصول را در بورس کالا عرضه کنیم و تا پایان شهریور ماه میزان عرضه آن را به دو میلیون تن در بازار برسانیم.
وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ منجمد در مناسبت های مختلف عرضه شده، افزود: در شرایط کنونی درصددیم تا ۴۰ هزار تن گوشت مرغ منجمد که به روش کاملا بهداشتی و با نظارت سازمان دامپزشکی تولید شده را در بورس کالا و میادین میوه و تره بار عرضه کنیم.
وی تاکید کرد: عرضه گوشت مرغ منجمد در بورس کالا و میادین میوه و تره بار به اندازه نیاز بازار صورت میگیرد و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. قیمت هر کیلو نیز پنج هزار و ۱۰۰ تومان درنظر گرفته شده است.
انتهای پیام








