
"بانک و خودرو" موتور شاخص را روشن کردند/ رشد 248 واحد در یک ساعت اول
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در پی توقف هفته گذشته روند نزولی شاخص بوسیله معاملات بلوکی چند شرکت بزرگ، روند صعودی و طبیعی قیمت ها و شاخص بورس از همان آغاز معاملات امروز شروع شد تا موتور افزایش قیمت ها و متغیرهای اصلی هم بعد از مدت ها روشن شود .
براساس این گزارش، طی یک ساعت اول معاملات، رشد قیمت سهام شرکت های خودروی و بانک ها و تک سهم های چون مپنا و سپس تشکیل صف های خرید سنگین موجب شد تا سایر شرکت ها مخصوصا" سهام به کف رسیده هم با افزایش قیمت داد و ستد شوند.
به این ترتیب در نتیجه رشد قیمت سهام شرکت های بزرگی چون ایران خودرو، مپنا، سرمایه گذاری خوارزمی ، بانک های صادرات ، تجارت، انصار و ملت ، شاخص بورس در یک ساعت اول با رشد 248 واحدی به 65 هزار و 504 واحد رسید.
حجم معاملات 60 دقیقه اول معاملات با داد و ستد 195 میلیون سهم به ارزش 35.6 میلیارد تومان همراه شده است.
این روند مثبت همه جانبه که به دلیل سردرگمی اول هفته ، در ماه های اخیر بسیار کم مشاهده شده بود، موجب بازگشت امید نسبی به بهبود آینده بازار شده و برخی با تکیه بر افزایش قیمت نفت و پایین بودن قیمت سهام اکثر شرکت ها ، معتقدند این روند حداقل تا آخر هفته تکرار خواهد شد. برخی هم به ناپداری این شرایط باور دارند.
انتهای پیام










