1. بورس ها
چهارشنبه, ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۵
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر: 12206
راهنمای جامع و ساده سرمایه گذاری دربورس های ایران منتشر شد
با تاکید بر سهامداران حقیقی:

راهنمای جامع و ساده سرمایه گذاری دربورس های ایران منتشر شد

راهنمای جامع و ساده سرمایه گذاری در بورس های ایران با تاکید بر سهامداران حقیقی به زبانی ساده، قابل فهم و کاربردی و تشریحی منتشر و در نمایشگاه کتاب عرضه شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، کتاب راهنمای جامع و ساده سرمایه گذاری در بورس های ایران با تاکید بر سهامداران حقیقی توسط علی رضایی زاده، گردآوری و تالیف و در بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب (مصلی سالن شبستان ، راهروی 12 غرفه 8 ) عرضه عمومی شد.

رضایی زاده دارای 18 سال سابقه خبرنگاری و از مدرسان دوره های آموزشی سازمان بورس و چند کارگزاری از سال 84 بشمار می رود. وی هم اکنون مدیرمسئول و سردبیر پایگاه خبری بورس پرس است.

از جمله ویژگی های کتاب راهنمای جامع و ساده سرمایه گذاری در بورس های ایران، نگارش همه مباحث به زبانی ساده، قابل فهم ، کاربردی و تشریحی با ذکر مثال هایی از شرکت های حاضر در بورس و فرابورس ایران بوده تا علاقه مندان به فعالیت در بازار سرمایه کشور بتوانند اولاً به شناختی واقعی از کم و کیف بازار سرمایه ایران نائل آمده و ثانیاً بتوانند قدم های محکم و درستی برای حضور موفق و پایدار در بازار سهام بردارند.
 
این کتاب دارای 8 فصل و شامل کلیات؛ ماهیت 3 گانه، مزایا و معایب بازار سهام و اصول 6 گانه سرمایه‌گذاری ؛ مهم‌ترین ارکان قانونی بازار سرمایه ایران؛ سه رکن و بازیگر مهم بازارهای سهام؛ محصولات بازار سرمایه ایران و نحوه معامله انواع اوراق؛ فرآیند خرید و فروش سهام؛  تشریح اصطلاحات کلیدی و مهم بازار سهام؛ نکات کاربردی و مهم جهت ورود به بازار و خرید و فروش سهام و معرفی اجمالی دو روش تحلیل و منابع دسترسی به اطلاعات بازار و شرکت‌ها است.
 
راهنمای جامع و ساده سرمایه گذاری در بورس های ایران با تاکید بر سهامداران حقیقی در هزار و 500 نسخه با مساعدت و حمایت موسسه مالی و اعتباری کوثر در 260 صفحه توسط انتشارت مشق شب منتشر شده است.
 
در قسمتی از مقدمه این کتاب آمده است: بخش عمده ای از مردم ایران و شاید بیش از80 درصد براین باورند بورس، بازاری پرریسک و پیچیده و سخت بوده و فقط شرکتها و افراد خاص و حرفه ای، تحصیل کرده، دارندگان رانت اطلاعاتی، می توانند در آن موفق باشند. ولی با نگاهی واقع بینانه و منصفانه می توان گفت دربرابر تلقی درست از وجود ریسک و پیچیده بودن بازارسهام، این بازار فقط برای عده ای خاص نبوده و همه افراد با هر میزان سواد و با کمترین سرمایه مثلاً با 100 هزار تومان می توانند به آن ورود کرده و از منافع پیدا و پنهان آن بهره مند شوند. اما با رعایت اصولی مانند قبولی ریسک و نوسان داربودن بازار سهام به عنوان یک ذات همیشگی، کسب اطلاعات پایه، انجام حداقل بررسی ها، شناخت از خود و نیازها و انتظارهای سرمایه گذاری در بازارسهام، داشتن اعتماد به نفس و پرهیز از حرص و آز .
    
انتهای پیام
 

 

۴ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید
مهرداد | ۱۱ سال پیش
سلام ،علي جان خدا قوت ،دست خوش، دستت طلا
0
0
محمد | ۱۱ سال پیش
سلام خیلی تبریک میگم بابت چاپ این کتاب و دستاورد بزرگ و خیلی خوبه که همچین کتابی به چاپ رسیده که برای عموم قابل فهم و درک باشه اما معذالک میخواستم ببینم آیا امکان سفارش اینترنتی این کتاب برای کسانی که در شهرستان هستن وجود داره؟ لطفا در صورت امکان جواب دهید
با تشکر
0
0
خسرو حیدری | ۱۱ سال پیش
درود بر مرد مستقل و آزاده بازار سرمایه
شاد باش میگم و امیدوارم که کاری ادامه دار باشه و منتظر کتابهای دیگری از شما هستیم.
0
0
هادی خسروی | ۱۱ سال پیش
علی رضایی زاده عزیز .. بسیار تبریک میگم امیدوارم که همیشه موفق و پیروز باشی و این شروع کار نگارش کتاب باشه انشالله
پاسخ:
0
0