1. صنایع
سه شنبه, ۱۸ دی ۱۴۰۳ ۱۰:۰۱
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 228648
اتابک به پزشکیان قول داد: فروش سهام یا انتقال مدیریت ایران خودرو و سایپا

اتابک به پزشکیان قول داد: فروش سهام یا انتقال مدیریت ایران خودرو و سایپا

رییس اتاق بازرگانی تهران گفت: پزشکیان از وزیر صنعت قول گرفته‌، پرونده واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا یا انتقال مدیریت تا پایان سال جاری بسته شود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمود نجفی عرب در جلسه با هیات نمایندگان اتاق تهران، اعلام کرد: نتیجه دیدار اول دی با وزیر صنعت برای حل ناترازی‌های صنایع و ارسال سه نامه در مورد ارز، بازار مبادله و انرژی اتی این شد که وی اظهار امیدواری کرد پیشنهادات اعلامی در مورد حمایت از کسب و کارها عملی شود. بنابراین انتظار می رود بسته حمایت از صنایع مانند دوره کرونا به تصویب دولت برسد.

پزشکیان هم خواهان دریافت گزارشی از موانع کسب و کارها شده و بر واگذاری شرکت های دولتی به بخش خصوصی تاکید کرده و به صراحت گفته از محمد اتابک قول گرفته‌ تا پایان سال جاری، پرونده واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا یا انتقال مدیریت این دو شرکت بسته شود.

علاوه بر این به رییس جمهور اعلام شده وضعیت صنعت دارو و تجهیزات پزشکی هم نامساعد بوده و شرکت های داروی حدود ۳۴ هزار میلیارد تومان از شرکت های بیمه ها و بیمارستان ها طلب دارند.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید