
آغاز قراردادهای اختیار معامله سهام ذوب آهن از شنبه آینده
معامله قراردادهای اختیار معامله خرید و فروش سهام ذوب آهن با سررسید تیر از شنبه آینده در بازار مشتقه بورس آغاز می شود.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، دوره معاملاتی قراردادهای اختیار معامله خرید و فروش بر روی سهام شرکت ذوب آهن در سررسید تیر سال آینده از شنبه 25 اسفند در بازار مشتقه بورس آغاز می شود.
براساس این گزارش، معاملات مربوط به این قراردادها تنها بصورت برخط بوده و صرفاً از طریق کارگزارانی که مجوز معاملات برخط در این بازار را دارا باشند، قابل انجام است. همچنین اتخاذ موقعیت باز فروش در قراردادهای اختیار معامله تنها به شرط کفایت وجوه تضمین طبق مفاد دستورالعمل معاملات قرارداد اختیار معامله در بورس و فرابورس امکان پذیر است.
اطلاعات مربوط به نماد قراردادهای اختیار معامله خرید و فروش بر روی سهام ذوب آهن در سررسید تیر سال 1404 را می توان اینجا مشاهده کرد.
انتهای پیام