1. صنایع
پنجشنبه, ۱۳ آذر ۱۴۰۴ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 236678
آماده‌ باش شرکت‌ گاز برای کاهش فراگیر دما و پایداری انرژی نیروگاه‌ها و صنایع

آماده‌ باش شرکت‌ گاز برای کاهش فراگیر دما و پایداری انرژی نیروگاه‌ها و صنایع

معاون وزیر نفت با پیش‌بینی کاهش فراگیر دما، خواستار آماده‌باش مدیران شرکت‌های گاز برای پایداری انرژی نیروگاه‌ها و صنایع در زمستان شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سعید توکلی در هفتمین جلسه هماهنگی سوخت زمستانی سال از مدیران عامل شرکت‌های گاز استانی، خواستار تشدید بازدیدهای میدانی و نظارت دقیق بر مصرف گاز در ادارات و مراکز دولتی و هوشیاری در مدیریت مصرف بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء شد.

وی افزود: از ابتدای سال بیش از 3.5 میلیارد و 700 میلیون مترمکعب گاز بیشتر به نیروگاه‌ها و صنایع تحویل شده اما به معنای بازگشت اوضاع به حالت عادی نیست و نباید دچار ساده‌انگاری شد. برنامه‌ریزی و بازدیدهای میدانی باید با آغاز فصل سرد در دستور کار قرار گیرد. رعایت دمای آسایش در ادارات باید به‌صورت دقیق رصد شود و با هرگونه عدم پایبندی، برخورد جدی صورت پذیرد.

این مقام مسئول ادامه داد: دمای آذر ماه حدود ۰.۷ درجه سردتر از سال گذشته بود اما به دلیل کمبود بارش‌ها، مردم کاهش دما را احساس نکردند. آمار نشان می‌دهد طی ۶ ماه نخست سال، ۴۳ درصد از کل گاز واردشده به شبکه به نیروگاه‌ها، ۳۹ درصد به صنایع، ۳ درصد به حمل‌ و نقل و ۲ درصد به بخش عمومی و مابقی به بخش خانگی اختصاص یافته که نشانه پایداری تولید و بهره‌برداری مؤثر از ظرفیت‌های موجود است.

به گفته توکلی، انتظار می رود استان‌ها مانند سال گذشته بطور کامل هماهنگ با ستاد عمل کنند. متاسفانه سبد سوخت از نظر تنوع بسیار محدود است. ایران تنها کشوری است که گاز ۷۳ تا ۷۵ درصد سبد انرژی‌ آن را تشکیل می‌دهد. این وضعیت در هیچ نقطه‌ دنیا معمول و قابل توصیه نیست.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید