1. دیگر رسانه ها
دوشنبه, ۱۹ تیر ۱۳۹۶ ۱۸:۱۱
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 52386
انتقال 7 تعاونی به "کاسپین" و تداوم تصفیه "فرشتگان"

انتقال 7 تعاونی به "کاسپین" و تداوم تصفیه "فرشتگان"

در جریان انجام امور تصفیه برای ارزیابی دارایی‌ها و بدهی‌های تعاونی‌های زیرمجموعه کاسپین،تمامی امور مربوطه به پایان رسیده و این ۷ تعاونی به طور کامل به کاسپین منتقل شدند اما تصفیه فرشتگان ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از ایسنا، شکل‌گیری موسسه اعتباری کاسپین و صدور مجوز برای آن در پایان سال ۹۴ با تجمیع 8 تعاونی که پیش از آن انحلال آنها اعلام شده بود همراه شد.سال گذشته هیات‌های تصفیه برای رسیدگی به امور 8 تعاونی منحله آغاز به کار کرده و برای انجام ارزیابی و نقل و انتقال دارایی‌ها و بدهی‌های تعاونی‌ها به موسسه کاسپین فعالیت را پیش بردند.

آخرین اخبار دریافتی از این حکایت دارد که انجام امور تصفیه 7 تعاونی به پایان رسیده و اکنون نقل و انتقال کامل آنها به موسسه کاسپین انجام شده است. بر این اساس اکنون کاسپین مسئول اصلی رسیدگی به امور تمامی تعاونی های الزهرا مشهد، حسنات اصفهان، دامداران و کشاورزان کرمانشاه، بدر توس مشهد، پیوند، امید جلیل گرگان و عام کشاورزان مازندران خواهد بود.

در این شرایط،تنها امور مربوط به تعاونی فرشتگان و نقل و انتقال کامل دارایی‌های آن که دارای حدود ۴۹ درصد از سهم آن با حدود ۵۰۰ هزار سپرده‌گذار به شمار می رود به موسسه کاسپین باقی مانده است.

طبق آخرین آماری که به طور رسمی بانک مرکزی اعلام کرده، دارایی‌های فرشتگان تا حدود 3 هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان ارزیابی شده و شناسایی و انتقال مابقی اموال و دارایی‌های این تعاونی در دستور کار قرار دارد.به هر حال مشخص است هر آنچه تحت عنوان دارایی و اموال 8 تعاونی دیگر به کاسپین منتقل شده، تنها خاص همان تعاونی‌ها بوده و ارتباطی با اموال فرشتگان ندارد.

در عین حال بانک مرکزی تاکید کرده، تمامی اموال فرشتگان متعلق به سپرده‌گذاران عام بوده و هر آنچه دارایی شناسایی و منتقل شود، پاسخگوی پرداخت وجوه سپرده‌گذاران فرشتگان است.

بنابر این گزارش،اکنون از ۴۳۰ شعبه‌ای که برای هر 8 تعاونی در سطح کشور فعال بود، فقط ۸۰ مورد مجوز فعالیت از بانک مرکزی داشته و مابقی پلمب شده‌اند.

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید