1. شرکت ها
جمعه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۶ ۲۰:۱۵
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 75824
بخش بزرگی از اموال اختلاس در شرکت نفت برگشت
مدیر شرکت اکتشاف نفت:

بخش بزرگی از اموال اختلاس در شرکت نفت برگشت

مدیر شرکت اکتشاف نفت با اشاره به اینکه تخلف مالی حدود ۱۰۰ میلیارد تومانی، یک غده سرطانی ۱۵ ساله بود،گفت: بخش قابل توجهی از اموال فرد اختلاس گر شناسایی شده و باید منتظر ماند تا قوه قضاییه به وظیفه خود عمل کند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از وزارت نفت، اختلاس حدود 100 میلیارد تومانی در شرکت اکتشاف نفت، زمانی کشف شد که صالح هندی مدیر جدید این شرکت، برای کارآمد کردن ساختارها، نوسازی و تغییر در ساختارها و فرایندهای مالی و اداری را آغاز کرد.پس از اعمال این اصلاحات در فرایندها و روش های حسابداری در شرکت نیز تغییراتی اعمال شد که زمینه شناسایی تخلف را فراهم کرد.متخلف اصلی این اختلاس که خزانه دار شرکت بود، متواری شده اما بخش زیادی از اموال وی شناسایی و توقیف شده است.

صاح هندی اعلام کرد: بخش قابل توجهی از اموال فردی که عامل تخلف مالی حدود 100 میلیارد تومانی بوده و اکنون متواری است، شناسایی شد و باید منتظر ماند قوه قضاییه به وظیفه خود عمل کند.در ادامه بررسی‎های سوابق این سوء‌استفاده مالی، چکی مربوط به سال 82 یافت شد که نشان می‎دهد آغاز این سوءاستفاده و فریبکاری به 14 تا 15 سال پیش بازمی‎‌گردد.

وی ادامه داد: خوشبختانه تغییر برخی فرآیندها در مدیریت اکتشاف مانع از ادامه سوءاستفاده مالی و منتج به توقف و پایان روند طولانی آن شد اما باید از درس‎آموخته‎های این رویداد تلخ، به بهترین شکل در اصلاح فرآیندهای مالی جاری این مدیریت و حتی شرکت ملی نفت استفاده و با سهل‎انگاری و اهمال در بخش مالی و دیگر بخش‎ها به شدت مقابله کنیم و از تحکیم سلامت اداری و تعهد سازمانی غافل نشویم.این سوءاستفاده مالی در مدیریت اکتشاف رویداد ناخوشایند سال جاری برای شرکت بود.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید