کد خبر: ۲۱۴۰۳۵
۰:۰ - ۱۴۰۲/۶/۲۶

۳۹ درصد از درخواست صدور مجوز فعالیت مربوط به تأسیس سبدگردان ها
طبق اعلام سازمان بورس :

۳۹ درصد از درخواست صدور مجوز فعالیت مربوط به تأسیس سبدگردان ها

طبق اعلام سازمان بورس، ۳۹ درصد از درخواست صدور مجوز فعالیت مربوط به تأسیس سبدگردان ها بوده و محدودیتی در صدور مجوز این گروه وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مهدی یاربد رئیس امور نهادهای مالی خدمات دهنده سازمان بورس با بیان اینکه در زمان پذیرش مسئولیت امور نهادهای مالی خدمات دهنده سازمان بورس ۱۸۰ درخواست مجوز تاسیس نهاد مالی وجود داشت به سنا گفت: از این تعداد، ۷۰ درخواست مربوط به مجوز تأسیس سبدگردان بود.

وی افزود: ۲۰ پرونده در جریان وجود دارد و مابقی تعیین تکلیف شده است. مشکل عمده این اداره به عدم مطالعه دستورالعمل‌ها توسظ متقاضیان و به روز نبودن برمی گردد. متاسفانه سوابق آن طور که باید نظر سازمان را جلب نمی‌کند. البته در بحث سبدگردانی کاملا کارها کیفی شده است.

یاربد ادامه داد: هر متقاضی برای ارسال درخواست دریافت مجوز به راحتی می‌تواند محاسبه امتیاز کند و محدودیتی در صدور مجوزهای فعالیت شرکت‌های سبدگردان وجود ندارد. همچنین صنفی برای اعطای مجوز به نهادهای مالی نیست که نیاز به برون سپاری باشد.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام



 


برای دریافت مهمترین اخبار عضو کانال بورس پرس در تلگرام شوید.
ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *
عدد روبرو را تایپ نمایید


آخرین اخبار
پربیننده ترین
طراحی سایت خبری و هاست توسط ایرسا هاستینگ