1. صنایع
پنجشنبه, ۲۵ آبان ۱۴۰۲ ۰۳:۳۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 216611
مهلت دوباره سازمان استاندارد به خودروسازان تا پایان سال جاری

مهلت دوباره سازمان استاندارد به خودروسازان تا پایان سال جاری

رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به تهیه تقویم برای اجرای استانداردهای ۸۵گانه گفت: تلاش این است خودروهای در شرف اجرای کامل استانداردها تا پایان سال به این هدف برسند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مهدی اسلام‌پناه درباره جدیدترین وضعیت اجرای استانداردهای ۸۵گانه به ایسنا، گفت: در مصوبه شورای عالی استاندارد مقرر شد رئیس سازمان ملی استاندارد و وزارت صنعت تقویم اجرای استانداردها را تهیه و در این تقویم به بازه‌های زمانی طراحی اشاره شده است.

وی افزود: گروه‌های زیادی از خودروها شامل این موضوع می‌شوند که تعدادی از آنها در حال حاضر استانداردهای ۸۵گانه را پاس می‌کنند. در مورد برخی دیگر از خودروها نیز برنامه‌ریزی‌‌هایی با همکاری وزارت صنعت صورت گرفت. 

اسلام‌پناه با اشاره به اینکه مصوبه مربوط به زمان‌بندی اجرای استانداردهای ۸۵گانه دارای چهار بند بوده، توضیح داد: تلاش بر این است که خودروهایی که در شرف اجرای کامل استانداردها هستند تا پایان سال به این هدف برسند. البته خودروهای کار، سواری، سنگین و غیره دسته‌بندی‌های متفاوت دارند.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید